Interiört

Vi kan erbjuda arkitekter och designers ett brett sortiment av rostfria vävar som både är eleganta och robusta, stiliga och ruffa, skimrande och coola allt beroende på vilken väv man väljer hur man belyser den och i viken applikation man väljer att använda den i. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Arkitekturväv passar perfekt när man vill skapa ett högt estetiskt värde och vill designa inredningar, olika ytor och för andra applikationer både inne och ute.

Det finns många olika väv typer att välja mellan. Arkitekturväven går att använda inom de flesta segment som tex rumsavskiljare, väggpaneler, golvbeläggning såväl som balustrader och trappräcken.
Kombinerat med trä för att få en varm känsla, glas och stål konstruktioner för att skapa en high- tech- känsla. Med hjälp av ljus och skugga skapar man skimmer och genomskinlighet som ger varje projekt en unik och egen karaktär.

För att se projekt där Arkitekturväven används gå in på www.weavingideas.com då kommer ni in på vår huvudleverantör Haver & Boecker hemsida.